Moć saradnje sa više ekrana: Postignite više na telefonu

Da li se ikada osećate kao da se konstantno prebacujete sa različitih uređaja i aplikacija na posao? Ako je tako, nisi sama. U ovom digitalnom dobu, čini se da se od nas uvek traži da budemo dostupni na više platformi. Ali šta ako postoji način da se svi ti uređaji iskoriste za neprimetan rad? Verovali ili ne, vaš pametni telefon zapravo može da pomogne u poboljšanju toka posla tako što će vam omogućiti da sarađujete sa drugima u realnom vremenu. U ovom blog postu istražićemo moć saradnje sa više ekrana!

Moć saradnje sa više ekrana: Postignite više na telefonu  

Prednosti saradnje sa više ekrana


Istovremeno deljenje više ekrana


Prošli su dani pokušaja da se sve smesti na jedan ekran! Uz saradnju sa više ekrana možete istovremeno da delite više ekrana, pružajući svima bolje razumevanje zadatka koji je na rukama. Ovo je posebno korisno za prezentacije i brainstorming sesije, jer biti u mogućnosti da vidite sve informacije odjednom može pomoći da se izazovu nove ideje i pokrene kreativnost. Na primer, uz HONOR Connect, čast 50 vam omogućava da inteligentno sarađujete preko uređaja i otvarate vrata novim svetovima.


Istovremeno korišćenje različitih aplikacija i programa


U prošlosti, korišćenje više aplikacija i programa u isto vreme obično je značilo konstantno prebacivanje između njih ili otvaranje u zasebnim prozorima. Međutim, uz saradnju sa više ekrana, sve njih možete da koristite jedan pored drugog na jednom ekranu. To znači da možete da iskoristite snagu i stručnost svake osobe pomoću alata koji joj najviše prijaju ili koji će najefikasnije obaviti posao.


Povećajte produktivnost eliminisanjem ometanja


Saradnja sa više ekrana pomaže u povećanju produktivnosti tako što vam omogućava da se fokusirate na zadatak koji vam je na pomolu, a da vas drugi ljudi ne ometaju ili stvari u prostoriji. Povezivanjem pametnog telefona sa laptop računarom ili tabletom možete da kreirate radni prostor koji je oslobođen ometanja, tako da možete da se koncentrišete na brzo i efikasno obavljanje posla. I ne morate stalno da prebacujete pažnju na različite stvari, što može dovesti do preopterećenosti informacijama.


Uštedite vreme tako što ćete izbeći zadatke koji se ponavljaju


Zadaci koji se ponavljaju – kao što je slanje iste e-pošte ili datoteke više osoba – mogu biti vremenski zahtevni i frustrirajući. Međutim, uz saradnju sa više ekrana, možete da izbegnete da iznova i iznova izvršavate ove zadatke tako što ćete deliti ekrane i dokumente između uređaja sa samo nekoliko dodira ili klikova. Na ovaj način, svako ima pristup najnovijoj verziji na kojoj god da radite, a da pri tom ne morate da gubite vreme e-poštom e-poštom ili pravite kopije za sve uključene.


Moć saradnje sa više ekrana: Postignite više na telefonu  

Poboljšanje komunikacije sa ispravkama u realnom vremenu


Saradnja sa više ekrana omogućava ažuriranje u realnom vremenu, tako da su svi koji učestvuju u projektu uvek auktualni u najnovijim dešavanjima. Ova poboljšana komunikacija pomaže da se izbegnu nesporazumi i greške i osigurava da svi rade ka istom cilju.


Brzo donošenje odluka uz trenutne povratne informacije


Povratne informacije su ključne za donošenje informisanih odluka, ali dobijanje često može da oduzme mnogo vremena zbog logističkih problema kao što su neusaglašenosti udaljenosti ili zakazivanja. Međutim, uz saradnju sa više ekrana, dobijanje povratnih informacija je brzo i lako, s obzirom da ih možete primiti u realnom vremenu od onih koji su uključeni u projekat – bez obzira na to gde se nalazi u svetu.


Povećanje angažovanja pomoću interaktivnih funkcija


Saradnja sa više ekrana ne samo da vam omogućava da delite ekrane i dokumente, već vam omogućava i pristup interaktivnim funkcijama kao što su bele table i video konferencije. Ove funkcije pomažu u povećanju angažovanja tako što olakšavaju ljudima saradnju na projektima, bez obzira na lokaciju. Plus, dodaju element zabave u ono љto bi inaиe bili obiиni sastanci!


Zakljuиak


Kao što vidite, saradnja sa više ekrana ima mnogo prednosti koje vam mogu pomoći da postignete više u svom radu. A uz HONOR Connect aplikaciju, lakše je nego ikada da počnete. Zašto onda ne pokušaš danas?